Hvilke typer garageporte er der i Jieyang?

1628649326976377

 

 

Uanset hvad din parkeringsplads er, kan det rigtige valg af garageporte ikke ignoreres.Den er forbundet med parkeringspladsapplikationen og bekvemmeligheden ved efterfølgende ansøgninger.

1. Jieyang garageporte kan opdeles i to typer: manuel type og elektrisk type.

 

1. Fordelene ved manuelle garageporte: høj kvalitet og lav pris, vedligeholdelsesfri elektriske muligheder er vanskelige;velegnet til landlige parkeringspladser og en vis strømskiftefrekvens.

 

2. Fordele ved elektriske garageporte: unikt udseende, praktisk og bekvem applikation, velegnet til huse og enfamilievillaer.

 

2. Garageporten er opdelt i følgende typer efter portbladsmateriale og monteringsmetode.

 

1. Egenskaberne ved klapdørens elektriske udstyr: smuk og nem at bruge, nem at eftersyn og åben for omverdenen og fleksibel vedligeholdelse.

 

2. Flytning af gardinklud inde i den automatiske dør.Egenskaber: Trægulvet og størrelsen på parkeringspladsen er de optimale understøttende parkeringspladser.

 

3. Uden for den elektriske rulleskoddedør, funktioner: det er ikke let at skade et hul i parkeringspladsen, og garageporten er mere praktisk, når det er mere bekvemt.

 

4. Fordelene ved aluminium garageporte er lette og handy, lav fejlrate og billige farve stålplader.

 

3. Når du køber en garageport, skal du først overveje størrelsen på din bil og størrelsen på garageporten, i henhold til reglerne for parkeringspladsen, og derefter i henhold til den type garageport, du skal vælge.

 

Fire.Nøglen til garageporten er fjernbetjening, sensorkontakt, elektrisk type og manuel type.Fjernbetjeninger, sensorkontakter og elektroteknik kan alle kaldes fuldautomatiske garageporte.Den vigtigste forskel mellem en manuel garageport og en fuldautomatisk garageport er, at der ikke er nogen elektrisk motor.Den mest almindelige parkeringsplads for persienner på salgsmarkedet er lavet af profilekstrudering af aluminiumslegering.Overfladelaget er elektrostatisk induceret elektrostatisk pulversprøjtning og fluorcarbon malingsteknologi for at fuldende korrosionsbestandighed, korrosionsbestandighed, ingen rust og stærk ridsebestandighed.Stærk ydeevne, lang levetid, høj trykstyrke, sikkerhed, vedligeholdelse og andre funktioner.Derfor er den mest almindelige anvendelse.

 


Indlægstid: 07-02-2023